Att behålla din gamla dator och byta från Windows 10 till Linux kan spara dig pengar, förlänga datorns livslängd och ge bättre säkerhet.

Microsoft har redan börjat fasa ut stödet för Windows 10 och börjat tvinga användare att uppgradera till det mer krävande Windows 11. Många äldre datorer klarar inte dessa krav samtidigt som den du allt mer löper en säkerhetsrisk att stanna kvar med det gamla Windows 10.

Linux-distributioner som Ubuntu och Mint är gratis och fungerar utmärkt på äldre hårdvara, vilket innebär att du slipper köpa en ny dator eller dyra komponenter för att uppgradera till Windows 11. Linux är känt för sin stabilitet och är mindre utsatt för virus, vilket gör din dator säkrare och mer pålitlig.

Dessutom bidrar du till en mer hållbar användning av teknik genom att minska elektroniskt avfall. Linux erbjuder stor anpassningsbarhet och har ett brett utbud av gratis programvara som kan ersätta många av de verktyg du är van vid i Windows. Genom att byta till Linux kan du njuta av en modern, effektiv och säker datormiljö utan att behöva investera i ny hårdvara.

Lämna in din dator till oss för uppgradering till Linux redan idag!

 

Behåll din gamla dator och slipp bytet till Windows 11!
Tagged on:         
Follow by Email

Behöver du hjälp på distans?

Klicka på AnyDesk-symbolen nedanför och öppna sedan den nedladdade filen.