teamviewerNu erbjuder Hedemora IT-service hjälp på distans med din dator, telefon och surfplatta. Genom modern fjärrstyrningsteknik kan du bekvämt sitta kvar på plats medan vi ger dig service på distans var du än befinner dig i världen!

Få hjälp med att installera program, e-post, appar, göra inställningar på din dator och surfplatta och mycket mer. Så länge du har nätverkskontakt kan vi utföra mycket arbete på distans med din enhet.

Vi kan också visa dig hur program fungerar och ge dig vägledning och utbildning i program medan du bekvämt sitter i soffan eller kontorsstolen hemma och pratar med oss i telefon eller via Skype.

Hur går det till?

Du laddar ned programmet Teamviewer via denna länk för att enkelt skapa en säker och temporär väg för oss att ansluta till din enhet. Öppna den nedladdade filen. För Android-baserade telefoner och surfplattor laddar du ned programmet här och för Iphone och Ipad här.

uppgifter-teamviewerEtt id och lösenord skapas av programmet som du delger oss, sedan kan vi börja arbeta. När vi är klara stängs anslutningen och kan inte återupptas igen förrän du själv väljer att manuellt ge oss tillgång på nytt.

Vad kostar det?

Vid inbokad tid tar vi 195 kronor per 20 minuter. Vill du ha prioriterad expresshjälp vid mer akuta situationer tar vi 295 kronor per 20 minuter.

 

Få hjälp på distans med fjärrstyrning!
Tagged on:         
Follow by Email

Behöver du hjälp på distans?

Klicka på AnyDesk-symbolen nedanför och öppna sedan den nedladdade filen.